Villa Sardinia & SPA

Как да наемете апартамент в Свети Влас?

Свети Влас, разположен в България, е място, което привлича хиляди туристи от Европа за семейна почивка. В тази статия ще ви разкажем защо това място е толкова привлекателно и колко струва под наем апартамент в този прекрасен град.

Общественный транспорт в Святом Власе

Идеален климат за почивка

Свети Влас се намира в една от най-живописните части на България, което го прави идеално място за вашия отдих. Градът е разположен на брега на Черно море и предлага мек климат с продължителен сезон. Морският сезон започва през пролетта и продължава през лятото благодарение на умерената климата. През летните месеци, особено през юли и август, средната температура на въздуха е около 27ºC, а температурата на морската вода стига над 20ºC. Това са идеални условия за любителите на плажа.

В околностите на Свети Влас има планини, които предлагат множество ски курорти. Това прави това място привлекателно и за зимен отдих. България също е известна с най-достъпните ски екскурзии в Европа. Съчетанието между морето и планините позволява на туристите да се насладят на разнообразни видове активен отдих през цялата година.

Цената на наем на апартаменти в Свети Влас

Цената на наем на апартаменти в Свети Влас зависи от сезона. През летните месеци, апартаменти с площ около 50 квадратни метра могат да струват от 50 евро на нощ. След завършване на връха на сезона през септември, цените намаляват от 42-45 евро на нощ, а през нискосезонния месец октомври, цената е от 30 евро на нощ. Важно е да се посочи, че наемните апартаменти включват всички удобства, като собствена баня и мини кухня, и често са разположени близо до плажа. Някои комплекси предлагат допълнителни забавления на тяхната територия.

Сравнително с други държави, например Полша, цените на наема на апартаменти в Свети Влас са сравними. Обаче, за разлика от Полша, в България климатът е благоприятен през цялата година, което прави това място още по-привлекателно за почивка.

Наем на апартаменти в Свети Влас

Преди да ви разкажем подробности за процеса на наем на апартаменти в този прекрасен град и да предоставим няколко съвета, нека разгледаме предимствата на престоя в частни апартаменти и апартаменти в сравнение с хотели.

Предимства:

  1. Цена: Най-голямото предимство – по-достъпни цени в сравнение с хотелите.
  2. Свобода при избора на храна: Можете да готвите сами, тъй като апартаментите разполагат с мини-кухни, което пести вашите разходи. Също така можете да посещавате местни ресторанти и кафенета, което ви предоставя повече свобода при избора на храна.
  3. Гъвкави условия за настаняване и напускане: В частните апартаменти обикновено няма строги ограничения по отношение на часа на настаняване и напускане.

Недостатъци:

  1. Транспорт: Ще трябва да организирате трансфер самостоятелно. Това включва използването на обществен транспорт, такси или наем на автомобил.
  2. Почистване: В някои случаи ще трябва да се грижите за почистването сами. В апарт-хотелите често има услуги за почистване срещу допълнително заплащане.

Избор чрез частни обяви

Днес има разнообразие от предложения за наем на апартаменти. Много хора притежават имоти в Свети Влас и ги предлагат за наем. Можете да намерите множество възможности на големите обявителски платформи. Също така може да се обърнете към агенции за недвижими имоти, но имайте предвид, че техните услуги обикновено са с допълнителни разходи.

Независимо дали изберете частен апартамент или апарт-хотел, Свети Влас предоставя идеални условия за семеен отдих. Внимателно разгледайте всички варианти и се подгответе за наем на апартаменти, за да направите вашата почивка незабравима и удобна.

Подобни статии

bg_BGBG